IG SERVICE SPORT  |   IG SERVICE ELEKTRO  |   IG SERVICE STROJÍRENSTVÍ  |   IG SERVICE ZAHRADY

 

 

 

Certifikace společnosti
Společnost je
certifikována podle
ISO 9001:2009,
ISO 14001:2005,
OHSAS 18001:2008.
 


Výživové doplňky

ENERVITENE
Vysoce energetický instantní nápoj určený pro doplnění energie v průběhu intenzivního sportovního výkonu a po jeho skončení k rychlému doplnění vyčerpaných zásob energie. Svým složením zaručuje postupné dodávání velkého množství energie v průběhu náročného výkonu, aniž by tím zatěžoval trávicí ústrojí a způsoboval nevolnost. Enervitene je k dispozici v tekuté formě koncentrátu v 60 ml balení. Použití koncentrátu je vhodné pro závěrečnou fázi (30-40 minut) intentivní zátěže.

Koncentrát
60 ml
pomeranč
Dóza 500g
16 l energetického nápoje

 

Enervit Potassio Magnesio
Instantní potravinový doplněk s obsahem minerálních solí, vitamínu C se sladidly, rozpustný ve vodě. Obsahuje 500 mg draslíku a 500 mg hořčíku ve formě aspartátu.

 

Enervit G SPORT
Instantní iontový nápoj v prášku ideální k doplnění tekutin, energie a minerálů před a během jakékoliv fyzické aktivity. Svým obsahem různých druhů sacharidů s postupnou dobou využití, minerálních látek a vitaminů důležitých pro energetický metabolismus, pomáhá udržet výkon po dlouhou dobu na vysoké úrovni. ENERVIT G je bohatý na minerální soli jako aspartáty hořčíku a draslíku, které jsou garantem účinné prevence proti křečím. ENERVIT G je možné ředit na různé koncentrace a tím přizpůsobit typu a délce fyzické aktivity.

Dóza 450 g
15 litrů energetického
nápoje pomeranč, citron
Sáček 450 g
pomeranč
15 litrů energet. nápoje

 

Enervitene Sport Gel
Enervitene Sport Gel je specifický a vysoce efektivní energetický koncentrát s obsahem BCAA (ochrana svalové tkáně před poškozením) určený pro doplnění energie před a v průběhu náročného sportovního výkonu. Uspokojí potřeby při vytrvalostních a kolektivních sportech. Optimální složení sacharidů zaručuje maximální dlouhodobý přísun energie během tréninku, zápasu či závodu.

Koncentrát 25 ml
citron, cola, pomeranč

Enervit GT
Energetické tablety GT s obsahem sacharidů a disacharidů, vitamínů a minerálních látek. Doporučené pro okamžité doplnění energie, potlačení únavy v každé situaci, při sportu, v práci nebo zábavě. Velmi účinná prevence proti křečím. Tablety se snadno rozpouští v ústech nebo se rozkoušou a polknou.

 

Enervit R2 SPORT
R2 Sport je speciální regenerační instantní nápoj v prášku, který urychluje regeneraci a zkracuje dobu zotavení po náročném výkonu. Unikátní receptura je výsledkem mnohaletého výzkumu a vzájemná funkční provázanost jednotlivých složek umožňuje tu nejkvalitnější metabolickou regeneraci.

 
Láhve, nosiče na láhve

Láhev
1 l / 0,5 l
Nosič na láhve
6 ks

 


úvod  |  
kde nás najdete  o společnosti  integrovaná politika  certifikace společnosti  kontakty

IG SERVICE s.r.o.
Čáslavská 328, 537 01 Chrudim, tel.: +420 469 689 199, fax: +420 469 685 220,
igservice@igservice.cz